Waarvoor u bij Brasserie de Badmeester uitstekend terecht kan...

Wij organiseren graag uw ontvangst, lunch, borrel, diner, bruilofts- of bedrijfsfeest!

Zelfs trouwen op locatie aan zee en strand in Wassenaar kan tegenwoordig bij ons. De Badmeester is aangewezen als officiële trouwlocatie om uw huwelijk te sluiten. Dé romantische plek aan zee... en wij verzorgen heel graag uw mooiste dag! 

Onze prachtige romantische feesttent (8x10 meter op ons terras), met uitzicht over duinen, strand en zee, biedt plaats aan groepen van 80 tot 250 gasten. Tevens hebben wij een mooi strandterras.

U kunt met uw gezelschap gebruik maken van onze zeer uitgebreide (lunch/hightea/diner) buffetten! In overleg kunnen wij e.e.a. natuurlijk geheel aanpassen aan uw specifieke wensen.

Voor gezelschappen vanaf 30 gasten zijn wij de ideale locatie voor uw BBQ! Kijkt u voor meer details naar ons BBQ menu.

Onze sfeervolle serre met openhaarden is overdekt en kunnen wij verwarmen; ideaal voor kleinere gezelschappen die intiem willen borrelen, lunchen of dineren.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij speciale keuzemenu's

Wat dacht u van een teambuildingdag in combinatie met een actief programma op ons strandterras naast de Brasserie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken om een offerte aan te vragen.

 

...dit alles (en méér) nog eens in eindeloos veel combinaties...

 

Overzichtsfoto's van de feesttent. In de tent staat onze buitenbar. Vanuit de tent kunt u naar buiten kijken en in de tent hangen mooie kroonluchters.

 

      

 

 feest05 

 

   Stijlvol gedekte tafel aan het strand